Hafta sonu yurtta hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge açıkladı!

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Gene Müdürlüğü, yurt genelinde sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinde seyredeceğini de ifade etti. Peki ama hafta sonu 3 büyük şehirde hava nasıl olacak?

Hafta sonu yurtta hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge açıkladı!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta sonu İç Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık değerlerinin mevsim normallerine döneceğini ifade etti.

hava1.jpg

Bunun ile birlikte açıklamalarına devam eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ege ve Marmara kıyılarında sıcaklık değerlerinin yüksek seyredeceğinin bilgisini paylaştı.

hava2.jpeg

Ayrıca Ege Bölgesi'nin en yüksek sıcaklığı yaşayacağını da ifade ederek bu hafta sonu kimi bölgelerde sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde olmayacak.

3 BÜYÜK ŞEHİRDE HAVA DURUMU

Bu hafta sonu 3 büyük şehirde hava durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir'de sıcaklık değerlerinin 29 derece ile 35 derece arasında seyredeceğini Ankara'da ise öğle saatlerinde sıcaklık değerlerinin 25 ila 29 derece arasında olacağını ifade etti. İstanbul'da ise bu hafta sonu sıcaklık değerleri 27 derece ile 28 derece arasında seyredecek.

hava3.jpg

Ayrıca Ağustos ayına az bir süre kala birçok vatandaş Temmuz sıcaklıklarının Ağustos ayında etkili olup olmayacağını da merak ediyor.

SONRAKİ HABER