Hafta sonu ne sınavı var? 17 Mart sınav takvimi

Bu hafta hafta sonunun gelmesi ile birlikte ÖSYM tarafından yayımlanan takvime göre hafta sonu hangi sınavların olduğu merak konusu oldu.

Hafta sonu ne sınavı var? 17 Mart sınav takvimi

Her hafta olduğu gibi bu hafta da yapılacak olan sınavlara dair takvim yayımlayan ÖSYM, 16 ve 17 Mart tarihlerinde hangi sınavların yapılacağına ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda sınavların ne zaman ve saat kaçta gerçekleştirileceği konusunda bilgilendirmelere yer verdi.

17 MART HAFTA SONU NE SINAVI VAR?

Yayımlanan takvime göre öncelikle 16 Mart tarihinde gerçekleştirilen AÖL sınavlarının ilk iki oturumunun saat 10:00 ve 14:00'da bugün gerçekleştirildiği belirlendi. Bununla birlikte bu sınavın 3.oturumunun ise 17 Mart 2024 Pazar günü saat 10:00'da yapılarak tamamlanacağı belirtildi.

Tüm bunların yanı sıra 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan sınavlar ise ÖSYM'nin resmi internet adresi üzerinden adaylara şu şekilde duyuruldu;

-TUS Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2024-TUS 1. Dönem

-STS Tıp Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı 2024-STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem

TUS İÇİN AÇIK TUTULACAK NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIKLANDI!

Gerçekleştirilecek olan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için 17 Mart 2024 tarihinde yani sınavın gerçekleştirileceği gün açık tutulacak il/ilçe Nüfus Müdürlükleri'nin de belirlendiği ÖSYM tarafından yapılan açıklamalarda duyuruldu.

17 MART TUS SINAVI AÇIK TUTULACAK NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin kolay bir şekilde açık tutulacak olan nüfus müdürlüklerine erişim sağlayabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER