Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı!

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak havaların bu hafta sonu havaların tekrardan sıcak olacağını ifade etti. Ege Bölgesi'ni işaret etti.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı!

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak havaların tekrar etkili olacağını ifade etti. Özellikle İç Anadolu Bölgesi ve Ege Bölgesi'nde hava sıcaklığının hissedilebilir şekilde artacağını dile getirdi.

40 il için yüksek sıcaklık uyarısı - Son Dakika Flaş Haberler

İç Anadolu Bölgesi'nde hafta sonu hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege ve Marmara Bölgesi'nde de hava sıcaklığının 33 derece ile 36 derece arasında olacağının bilgisini verdi.

Hafta sonu Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de hava sıcaklığı artacak. Bu hafta en yüksek sıcaklığın Adana'da etkili olacağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kronik rahatsızlığı olan kişilerin bu sıcak havada dışarı çıkmamaları hususunda uyardı.

Meteoroloji o bölgelerde yaşayanlara 'sıcaklık' uyarısı yaptı

Marmara Bölgesi'nde yer yer yağışların etkili olacağına dair bilgi paylaşımı gündeme geldi. Fakat Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların hava sıcaklığını düşürmeyeceğini ifade etti. Pazarı pazartesiye bağlayan gece hava sıcaklığının artacağı açıklandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER