Gündem yoğun: Gözler Kabine Toplantısında

2 haftalık bir aranın ardından gözler bugün gerçekleştirilecek Kabine Toplantısına çevrildi. Son dönemde ülkede yaşanan bir çok toplumsal olay, toplantıya olan merakı artırdı.

Gündem yoğun: Gözler Kabine Toplantısında

Farklı illerde yaşanan kadın ve çocuk cinayetleri, polislere yapılan saldırılar, hayvan istismar ve katledilme vakaları, Anayasa tartışmaları ile İsrail'in bölgede yaşattığı savaş gündemin üst sıralarında yer alıyor.

Biriken konular ile ilgili hükümet kanadının nasıl bir reaksiyon alacağı kamuoyunda yakından takip ediliyor. Özellikle halkın büyük bir kesiminin kan donduran olayların yaşanmaması adına devlet makamlarından caydırıcı bir adım atmasını bekliyor.

YURT İÇİ VE YURT DIŞI YOĞUN GÜNDEM

Yoğun gündemin ışığında Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek. Son olarak 30 Eylül'de gerçekleşen toplantının ardından Bakanlar yeniden gündemi konuşmak için bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde toplantının başlama saati olarak 15:30 yazmasına karşın bu süre ileri saatlere de sarkabiliyor. Toplantının bitmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek kamuoyunu toplantıya dair bilgilendirmesi ve gündem konuları hakkındaki tavırlarını açıklaması bekleniyor.

Son günlerde yaşanan ve insanların büyük tepki gösterdiği konular ve bölgede yaşanan savaş ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın neler söyleyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER