Green Card başvuru tarihleri açıklandı mı, ne zaman? Green Card başvuru

Green Card başvuru tarihleri başvuru yapacaklar tarafından araştırılıyor. Green Card başvuru ekranı 2025 ne zaman açılacak? Green Card başvuruları belli oldu mu, başvuru şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar..

Green Card başvuru tarihleri açıklandı mı, ne zaman? Green Card başvuru

Evlilik, çalışma ve yaşama hakkı kazanmak isteyenlerin başvurduğu Green Card için geri sayım başladı. Green Card başvuruları her yıl belirtilen tarihler arasında 1 kere alınıyor.

GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Green Card başvuruları özellikle eylül ayına gelinmesiyle birlikte hızla araştırılıyor. Green Card başvuruları ekim ayında başlayacak. Başvuru duyurusu yakın zamanda dvprogram.state.gov adresi üzerinden yayınlanacak.

2024 GREEN CARD BAŞVURULARI

2024 yılı için Green Card başvuruları 4 Ekim 2023 – 7 Kasım 2023 tarihleri arasında alınmıştı. 2025 Green Card için başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Ancak benzer tarihlerde başvuruların başlaması bekleniyor.

GREEN CARD BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Green Card başvurusu yapmak isteyenlerin belirtilen şartları yerine getirmesi gerekiyor. Öncelikle başvuruların ücretsiz olduğunu ifade etmek gerekiyor. DV Lottery resmi web sitesi üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz.

Yurt dışında yaşamak için pek çok kişiye ücretsiz hak tanıyan Green Card başvuruları ücretsizdir ve dil şartı aranmaz. Başvuru yapan kişilerin 18 yaş üstü olması ve en az lise mezunu olması gerekiyor. Lise mezunu olmayan kişilerin son 5 yıldır uzmanlık gerektiren bir alanda çalışıyor olması gerekmektedir.

Evli kişiler de aynı anca başvurabilir. Yapılan değerlendirmelere göre evli çiftlere aynı anda çıkma şansı daha yüksek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER