Gözler Kabine Toplantısında! Gündem yoğun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kritik toplantıda nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu oldu. Son günlerde yurt içi ve yurt dışında yaşanan olayların toplantının ana gündem maddesi olması bekleniyor.

Gözler Kabine Toplantısında! Gündem yoğun

Türkiye bugün son dönemin en çok merak edilen Kabine Toplantısı bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek. Haftalardır beklenen ve yarın belli olacak memur zammı ve ötv artışı oranı öncesi toplantıda nasıl sonuçların ortaya çıkacağı merak konusu oldu.

ASGARİ ÜCRET ZAM HAYALLERİ SUYA DÜŞMÜŞTÜ

Ülkemizde iş gücünün önemli bir kısmını oluşturan özel sektörde çalışanlar ise asgari ücrete bir artış yapılmasını uzun bir süre beklemişti. Bakanlık düzeyinde kendiler için bir çalışma olmamasının defalarca yinelenerek söylenmesi sonrasında vatandaşın neler yaşayacağı merak konusu oldu. Kabine toplantısında ülkenin ekonomik durumun geldiği noktanın değerlendirilmesi bekleniyor.

KAYSERİ OLAYLARI

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de bir Suriyelinin küçük bir çocuğa yapmış olduğu cinsel istismar sonucu bir çok şehirde vatandaşlar ayaklanmıştı. Suriyelileri istemediklerini ifade eden vatandaşların yaptığı gösterinin ardından Suriye'nin İdlib ve Afrin bölgesinde Türk askerine, Türk bayrağına ve Türk tırlarına yönelik yerel halk tarafından saldırı gerçekleştirilmişti.

Kabine toplantısında bu gerginlik oluşturan olaylarında ele alınması ve bu konu hakkında adımlar atılması bekleniyor.

Vatandaşların gözleri Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamada olacak. Alınacak karar ve yapılacak açıklamaların geniş yankı oluşturması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER