Gölbaşı’nda düzenlenen kermeste çeşitli eşyalar satışa sunuldu

Gölbaşı'nın Bahçelievler Mahallesi'nde mahalle muhtarının katkılarıyla kermes düzenlendi. Düzenlenen kermese el yapımı pek çok eşya ve hediyelik ürün satışa çıktı.

Gölbaşı’nda düzenlenen kermeste çeşitli eşyalar satışa sunuldu

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde kermes düzenlendi. Bahçelievler Mahallesi’nin muhtarı Cihat Ceylan’ın girişimleriyle düzenlenen kermeste çeşitli eşyaların satışa çıktığı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Muhtar Ceylan, düzenlenen bu tür etkinliklerle mahalledeki sosyal bağları güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Hem ihtiyaç sahiplerine destek olup hem de mahalle halkını bir araya getirdiklerini belirten Ceylan, toplum dayanışmasını artırmayı amaçladıklarını söyledi.

PEK ÇOK EŞYA VE EL YAPIMI ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKTI

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde kermes gerçekleştirildi. Bahçelievler Mahallesi muhtarı Cihat Ceylan'ın girişimleriyle Mevlana Parkı'nda düzenlenen kermeste, el yapımı ürünler, ev yemekleri, giysiler ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

MAHALE HALKIMIZI BİR ARAYA GETİRİYORUZ

Ceylan, bu tür etkinliklerle mahalledeki sosyal bağları güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Hem ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz hem de mahalle halkımızı bir araya getiriyoruz. Böyle etkinliklerle toplum dayanışmasını artırmayı amaçlıyoruz." dedi.

Gölbaşı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenen kermes sonrasında Gölbaşı İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri katılımcılara sağlık taraması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı yaptığı açıklamasında bu tür etkinlikler mahalle de dayanışmayı artırdığını söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER