Gökyüzünde nikah yoğun ilgi görüyor

Düğün sezonunun başlamasıyla çiftler unutulmaz anlar yaşamak için farklılıklar arıyor. Gökyüzünde nikah ise yoğun ilgi görüyor.

Gökyüzünde nikah yoğun ilgi görüyor

Evlilik telaşında olan çiftler, sıra dışı ve ilginç bir evlilik yapmak için farklı yöntemler arayışına girdi. Gökyüzünde nikah ise çiftler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Türkiye'de düğün sezonunun başlamasıyla özel günlerini farklı heyecanlar katarak unutulmaz kılmak isteyen çiftlerin yeni tercihlerinden biri "sıcak hava balonunda nikah" törenleri oldu. Nevşehir'in Kapadokya, Denizli'nin Pamukkale, Kayseri'nin Soğanlı, Nevşehir'in Çat, Aksaray'ın Ihlara Vadisi, Afyonkarahisar'ın Frig Vadisi ve Antalya'nın Aspendos bölgelerindeki 67 işletme, 431 balonla uçuş gerçekleştiriyor. Geçen yıl uçurulan 36 bin 810 balonla, 747 bin 203 yerli ve yabancı turiste hizmet verildi. Balon teknik personel sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 14 artışla 575'ten 654'e yükseldi. Türkiye'de geçen yıl sonu itibarıyla 387 balon pilotu belgeli olarak hizmet sundu.

Gökyüzünde nikah yoğun ilgi görüyor

ÖNCE NİKAH SONRA KOKTEYL

Türkiye'de ilk olarak 1999'da bir çiftin talebi üzerine sıcak hava balonunda düzenlenen nikah töreni, diğer çiftler tarafından beğenilince alternatif seçeneklerden biri haline geldi. Yaz mevsiminin gelmesiyle başlayan düğün sezonunda, evliliklerine heyecan katarak unutulmaz kılmak isteyen çiftler, sıcak hava balonunda nikah töreninin ardından balonun indiği yerde arkadaşlarıyla kokteyl düzenleme konseptine yoğun ilgi göstermeye başladı.

Çiftlerin sıcak hava balonunda nikah töreni ardından kokteyl düzenlenmesi konsepti çok beğenildi. Dolayısıyla farklı konsept ilgi çekti ve talep arttı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER