Gökyüzünde doğum günü kutlaması!

Kıymet Nur Taşkın isimli genç kız için gökyüzünde doğum günü sürprizi yapıldı. Genç kız, arkadaşları ile gökyüzünde doğum gününü kutladı.

Gökyüzünde doğum günü kutlaması!

Doğum günü kutlamaları için çok fazla seçenek bulunuyor. Kapadokya'da gökyüzünde sıra dışı ve farklı bir doğum günü kutlaması yapıldı.

18 yaşına giren Kıymet Nur Taşkın ve arkadaşları, ilginç bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Taşkın'ın doğum günü, gökyüzü restoranında kutlandı. Genç kız ise kendisi için gökyüzünde yapılan plan karşısında büyük mutluluk yaşadığını anlatan Kıymet Nur Taşkın, "Zirvede olmayı seviyorum” diye konuştu. Kapadokya bölgesinde yapılan sıra dışı etkinliklere bir yenisi daha eklendi. 18 yaşına giren genç kız, bu mutluluğunu gökyüzü restoranında kutladı. Arkadaşları ile birlikte bir vinç sayesinde yerden 45 metre yükselen platform üzerine kurulan, gökyüzü restoranına binen Kıymet Nur Taşkın, bu mutlu gününü "Zirvede olmayı seviyorum” diyerek gökyüzünde kutladı.

Gökyüzünde doğum günü kutlaması!

"ZİRVEDE OLMAYI SEVİYORUM"

Gökyüzündeki kutlama için geniş güvenlik tedbirleri alındıktan sonra vinç yardımıyla yaklaşık 45 metre yükselen platform üzerinde kurulan restoranda keyifli anlar yaşandı. Kıymet Nur Taşkın, “Şu anda çok mutluyum. Bunu planlayan arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ederim. Burada güvende olmamı sağlayan ekibe de çok teşekkür ediyorum. Zirvede olmayı seviyorum. Bu nedenle böyle ailem bu doğum günümü böyle kutlamak istedi. Bende hem yeni yaşımın, hem de manzaranın keyfini çıkartıyorum” diye konuştu.

18 yaşına giren Kıymet Nur Taşkın ve arkadaşları gökyüzünde doğum günü pastası yedikten sonra manzara eşliğinde unutulmaz anların tadını çıkardı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER