Gençlik ve Spor Bakanlığı SON DAKİKA duyurdu! GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üniversite öğrencilerine sağlanan karşılıksız KYK burs başvuru tarihleri merak ediliyordu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabı üzerinden KYK burs başvurularının başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı SON DAKİKA duyurdu! GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), üniversite öğrencilerine sağladığı karşılıksız burs için başvuru tarihlerini son dakika olarak duyurdu. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvurusu e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Yükseköğrenim kurumlarına ilk kez kayıt yaptıran ve ara sınıf öğrencileri, 2023 - 2024 KYK burs başvurusu hakkında detayları sorgulamaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları e-Devlet üzerinden an itibariyle alınmaya başladı.

2023-2024 KYK BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

KYK burs başvuruları ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden bir son dakika açıklamasına yerdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Bak, KYK burs başvurularının 12 Ekim 2023 tarihi itibariyle e-Devlet üzerinden yapılabileceğini aktardı. Bakan Bak'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;

''Sevgili gençler,

GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuruları başladı!

Başvurularınızı e-Devlet sistemi üzerinden, 19 Ekim Perşembe günü saat 23:59’a kadar yapabilirsiniz. Eğitim yolculuğunuzda daima yanınızdayız…'' ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-10-12-102158.png

KYK BURS SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Bak'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, KYK burs başvurularının ne zaman sona ereceği de açıklandı. Yapılan açıklamada başvuruların 19 Ekim 2023 tarihinde saat 23.59'da sona ereceği açıklandı.

kyk-burs.jpg

e-Devlet üzerinden başvurularınızı 19 Ekim tarihine kadar yapabilirsiniz.

SONRAKİ HABER