Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sınavları ne zaman, nerede yapılacak?

Kamu kurumlarındaki istihdam fırsatları yeni bir iş arayışında olanlar tarafından yakından takip ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 1071 personel alımı yapılacağı kaydedilirken söz konusu alıma ilişkin detaylar da merak konusu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sınavları ne zaman, nerede yapılacak?

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyenler, bakanlıklar tarafından açıklanan personel alımlarını yakından takip ediyor. Personel alım ilanları vatandaşların radarında yer alırken son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) bin 71 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından yapılan personel alımı ilanına ilişkin detaylar merak konusu olurken araştırmalar da sıklaştı.

Ocak ayının son günleri ile beraber bakanlığın yapacağı personel alımı hakkında merak edilenler artarken merak edilen sorulara yanıt aranmaya başladı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapılıyor. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutulacak. GSB sözleşmeli gençlik çalışanı alımı sonuçlarına ilişkin ise ‘’GSB personel alım sonuçları açıklandı mı, sınavlar ne zaman?'' gibi sorular gündem oldu.

GSB 1071 PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, SINAVI NE ZAMAN?

GSB personel alımı KPSS puan türü ile yapılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik çalışanı alımı başvuruları 29 Aralık - 8 Ocak tarihleri arasında alındı. Başvurular Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilirken başvuruları kabul edilen adaylar sözlü sınava katılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sınavları ne zaman, nerede yapılacak?

Sözlü sınava katılmaya hak kazananların başvuruları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden onaylanırken Gençlik Çalışanı Alımı sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adaylar, 12 – 16 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara’da sınava tabii tutulacak. Adaylar sınav tarihi ve yerini ise https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden görüntüleyebilecek. Sınavın ardından da sonuçlar için bekleyişe geçilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER