Gece saatlerinde korkutan deprem! Elazığ'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bugün yapılan son dakika açıklamasına göre Elazığ'da gece saatlerinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konu hakkında AFAD açıklamalarda bulundu.

Gece saatlerinde korkutan deprem! Elazığ'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Gece yarısı Elazığ'da meydana gelen deprem korkuttu! Bugün gece saatlerinde AFAD tarafından aktarılan son bilgilere göre Elazığ'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği ifade edildi. Yaşanan depremin ardından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan vatandaşlar da depremin üs bölgesinde şiddetli bir şekilde hissedildiği yönünde bilgilendirmelerde bulundu.

ELAZIĞ'DA 4,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ!

AFAD tarafından konu hakkında yapılan açıklamalarda meydana gelen depreme ilişkin şu şekilde bilgilendirmelerde bulunuldu;

Gece saatlerinde korkutan deprem! Elazığ'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Büyüklük = 4.0 (Mw)
Yer = Sivrice (Elazığ)
Tarih = 2024-05-02
Saat = 23:57:28 TSİ
Enlem = 38.46167 N
Boylam = 39.23056 E
Derinlik = 8.77 km

Bununla birlikte Elazığ'da yaşanan depremin Diyarbakır gibi çevre illerden de hissedildiğine ilişkin açıklamalar vatandaşlar tarafından yapıldı. Yerin 8.77 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, Elazığ merkezinde de hissedildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamalara göre depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Elazığ Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada ekiplerin sahada tarama yaptıklarını belirtilerek, “Geçmiş olsun… Ekiplerimiz saha taramalarını yapıyorlar… Şu ana kadar intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır” ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER