Gaziantep'te feci kaza! 21 kişi yaralandı

Gaziantep'te fabrika işçilerini taşıyan minibüsler çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüslerden biri park halinde bulunan tıra çarptı. Yaşanan kazada 21 kişi yaralandı.

Gaziantep'te feci kaza! 21 kişi yaralandı

Gaziantep'te 2 minibüsle tırın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 21 kişi yaralandı, yaralılardan birinin hayati tehlikesinin olduğu bilgisine ulaşıldı.

Gaziantep'te çok sayıda kişinin yaralandığı bir trafik kazası oldu. Yaşanan kazada 1'i ağır 21 kişi yaralandı. Fabrika işçilerini taşıyan O.E. idaresindeki minibüs, karşı yönden gelen O.D. yönetimindeki minibüsle 3. Organize Sanayi Bölgesi Kamil Şerbetçi Bulvarı'nda çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan O.E.'nin kullandığı minibüs, park halindeki tıra çarptı. O sırada minibüste bulunan işçiler ise neye uğradığını şaşırdı ve korku dolu anlar yaşandı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar ise kaza olduğunu fark edince olay yerine hızla yardıma koştu. Vatandaşlar, yaşanan kazada çok sayıda yaralı olduğunu gördü ve yetkilileri arayarak durumu bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 21 kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının nasıl olduğu merak edildi. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Yaralıların, hastanelerde tedavileri sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER