Galip Ensarioğlu Narin Güran cinayeti sonrası siyaseti bırakma kararı mı aldı?

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin açıklamaları ile gündem olduktan sonra siyaseti bırakma kararı aldığını ifade etmişti. Ensarioğlu'nun kararına ilişkin detaylar da sorgulanmaya başladı.

Galip Ensarioğlu Narin Güran cinayeti sonrası siyaseti bırakma kararı mı aldı?

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetine ilişkin açıklamaları ile kamuoyunun tepkisini çekmişti. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada siyaseti bırakmayı düşündüğünü belirtti.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu'nun kısa süre sonra sosyal medya hesabı üzerinden bu kararını reddederek hizmet etmeye kararlı olduğunun altını çizdi.

GALİP ENSARİOĞLU, 'NARİN GÜRAN' HAKKINDA NE DEDİ?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan ve kaybının ardından 19 gün sonra bölgedeki Eğertutmaz deresinde çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturması hakkında konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu, "Bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız" sözleri ile tepki çekti. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu bu açıklaması sonrası sosyal medya kullanıcılarının tepkisi ile karşılaştı.

Galip Ensarioğlu Narin Güran cinayeti sonrası siyaseti bırakma kararı mı aldı?

Ensarioğlu, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada siyaseti bırakmayı düşündüğünü ifade ederek "Siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Sözlerimi özellikler yurt dışı kaynaklı PKK unsurları ve sosyal medyada dolaşan bir sürü başıboş insan çarpıttı, yargısız infaz yaptılar" değerlendirmesinde bulundu.

''Biz neden siyaset yapıyoruz? Şeref ve haysiyetimiz için. Madem bırakayım siyaseti daha iyi. Böyle bir şey olur mu? Bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı.” ifadelerine yer veren Ensarioğlu, siyaseti bırakacağını değil bir süre sessiz kalacağını ifade etti.

SONRAKİ HABER