Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz Young Boys maçının kamp kadrosuna alınmadı

Galatasaraylı başarılı oyuncu Barış Alper Yılmaz Young Boys ile oynanacak olan maç öncesinde rahatsızlanarak takımın kamp kadrosuna alınmadı.

Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz Young Boys maçının kamp kadrosuna alınmadı

Galatasaray’a Young Boys maçı öncesinde Barış Alper Yılmaz şoku! UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçı öncesinde rahatsızlanan Barış Alper Yılmaz, bu sebeple kafileye alınmadı. Konuya ilişkin kulüpten de açıklama geldi.

BARIŞ ALPER YILMAZ KAFİLEYE ALINMADI

Galatasaray SK’nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada bulantı, kusma ve ishal şikayetleri ile gıda zehirlenmesi yaşayan Barış Alper Yılmaz’ın İsviçre’ye hareket eden kafileye alınmadığı belirtildi.

Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“BİLGİLENDİRME: Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan ve gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edilen Barış Alper Yılmaz, bugün İsviçre’ye hareket eden kafilede yer almadı. Futbolcumuzun durumuna yarın sabah yapılacak değerlendirmenin ardından karar verilecek”

GALATASARAY YOUNG BOY MAÇI KAMP KADROSU

Daha sonra kamp programına ilişkin açıklama yapan Galatasaray kamp kadrosunu şu şekilde sıraladı:

Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz Young Boys maçının kamp kadrosuna alınmadı

Sarı kırmızılı takımın başarılı oyuncusu olan Barış Alper Yılmaz, zehirlenmeye bağlı olarak ishal ve kusma semptomları sebebi ile takımın kamp programında yer almadı. Yılmaz için yarın yapılacak değerlendirme sonrasında karşılaşmada olup olmadığı netlik kazanmış olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER