Galatasaray Adası Araplara mı satılıyor? İşte Suada Club değeri

Suada Club Galatasaray Adası için yeni satış haberi büyük yankı uyandırdı. Galatasaray adasının değeri kadar, Suada Club kimin, kaç metrekare gibi sorularda gündeme geldi.

Galatasaray Adası Araplara mı satılıyor? İşte Suada Club değeri

Galatasaray Adası için yeni satış iddiası kulisleri hareketlendirdi. Galatasaray Kulubüne ait olan ve kulubün sahip olduğu en değerli araziler arasında gösterilen Suada için Suudi Arabistan'dan rekor teklif geldiği, yapılan teklifin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek tarafından genel kurul kararı alındığı iddia edildi. İddialar üzerine ise Galatasaray yönetimi tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

GALATASARAY ADASI SUADA CLUB KİMİN, SAHİBİ KİM?

İki sene önce Katarlılara satılacağı konuşulan Galatasaray Adası için bu kez Suudi Arabistan'dan 50 milyon Dolar'lık teklif geldi. Camianın önde gelen isimleri Galatasaray Adası'nın satılmasına kesin olarak karşı çıkıyor. İki sene önce de Katarlılardan gelen teklif bu sebeple reddedilmişti.

Suudi Arabistan'da hizmet veren Suudi Arabistan Genel Eğlence Otoritesi (GEA) heyetinin İstanbul'a gelerek Dursun Özbek'e adanın satışı konusunda teklif verdiği iddia edilirken rakamın son derece yüksek olması GS yönetimini heyecanlandırdı. 50 milyon dolarlık teklif karşısında kararı genel kurula bırakan Dursun Özbek teklifi konuşmak üzere toplantı çağrısı yaptı. Ancak genel kurulda bazı yöneticilerin satışa kesinlikle karşı oldukları konuşuluyor. Galatasaray Adası GS takımına ait bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER