Furkan Bölükbaşı kimdir, ne yaptı, neden gündem oldu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve özellikle muhalefet kesimlerine yönelttiği eleştiriler ile sık sık adından söz ettiren Furkan Bölükbaşı yine gündeme girdi. Bölükbaşı'nın hayatı bu konu ile birlikte bir kez daha merak konusu oldu.

Furkan Bölükbaşı kimdir, ne yaptı, neden gündem oldu?

Mevcut hükümeti benimseyen bir ideolojiye sahip olan Furkan Bölükbaşı sosyal medya üzerinden görüşlerini dile getirme biçimi ile sık sık hedef oluyor. Furkan Bölükbaşı yoğun sosyal medya kullanımına ek olarak yaşantısına akademisyen olarak devam etmişti.

FURKAN BÖLÜKBAŞI HAYATI

Furkan Bölükbaşı, 30 Eylül 1988 Ankara doğumlu bir akademisyendir. 2006 yılında Kırıkkale Fen Lisesi’nden mezun olan Bölükbaşı, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nde tamamlamıştır.

Sosyal hayatı ile sıklıkla gündem olan Bölükbaşı Ayrıca Marmara Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapmaktadır. Furkan Bölükbaşı, özellikle X'de yaptığı paylaşımlar ve akademik kariyeriyle dikkat çeken bir isimdir.

CANLI YAYINDA YAŞANAN BİR DURUM GÜNDEM OLMAYI BAŞARDI

Bölükbaşı son olarak sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparken internet arama geçmişinde yer alan seçenekler ile gündem oldu. Cinsel içerikli arama seçeneği olan Furkan Bölükbaşı kendinin böyle bir izleme durumu olmadığını ve yanlış anlaşılma yaşandığını belirtti.

Furkan Bölükbaşı ismi gündemin üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Bölükbaşı sosyal medya hesabını sıklıkla kullanarak görüşlerini paylaşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER