FOX TV neden isim değiştirdi, Now TV mi oldu?

Bir süre önce alınan karar ile birlikte FOX TV'nin artık yeni ismi ile devam edeceği belirtilmişti. Bunun üzere FOX TV'nin yeni adının ne olduğu hakkında merak edilenler artmaya başladı.

FOX TV neden isim değiştirdi, Now TV mi oldu?

Bundan kısa bir süre önce RTÜK tarafından yapılan açıklamalara göre FOX TV'nin yayın hayatına yapacağı isim değişikliği ile devam edeceği ve bu duruma onay verildiği duyurulmuştu. İsim değişikliğinin yapılıp yapılmayacağı hakkında merak edilenlerin yanı sıra ne zaman yeni hayatı ile yayın hayatına devam edeceği araştırılmaya başlandı.

RTÜK KONU HAKKINDA ONAY VERMİŞTİ!

Konu hakkında gündeme gelen isim değişikliğinin hemen ardından RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, X hesabından yaptığı açıklamada, "Fox TV logo değişikliğine gitti, artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı." açıklaması yaptı. FOX TV yönetimi o dönem haberler çıktığında bu değişimin doğru olmadığını ifade etmişti. Fakat bilinenin aksine artık yapılan bu değişiklik ile yayın hayatlarına devam edileceği öğrenildi.

FOX TV ARTIK NOW TV OLDU!

Bu çerçevede ne zaman değişiklik yapılacağı yönünde merak edilenlerin artmasının ardından bugün yaşanan gelişmeler sonucunda Fox TV’nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı ve artık kanal yeni ismiyle ekranlarda boy gösterecek. Kanalın sahibi ve yönetimi aynı kalsa da, isim ve logo değişikliğiyle birlikte televizyon dünyasında yeni bir dönem başlamış oldu. Fakat kanalın işleyişi hakkında herhangi bir şekilde değişikliğe gidilmeyeceği yönünde bilgiler de alındı.

Şimdi ise yarından itibaren televizyon dünyasına FOX TV'nin ardından yeni adı olan Now TV olarak devam edeceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER