Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 1 polis şehit oldu

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp şehit oldu.

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 1 polis şehit oldu

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde gerçekleşen trajik bir olay, polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp'ın şehit düşmesine neden oldu.

Emniyet genel müdürü ayyıldız'dan açıklama

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kilis Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Yusuf Çağatay Sanalp'ın Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi'nde zırhlı aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 16 Ağustos 2023 tarihinde şehit olduğunu duyurdu.

Ülke genelinde büyük üzüntü

Polis Memuru Yusuf Çağatay Sanalp'ın vefat haberi, tüm ülkeyi derin bir üzüntüye boğdu. Kendisinin Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi'nde sergilediği cesaret ve fedakarlık, milletin gönlünde daima yaşayacak ve unutulmayacaktır.

ankara-2023-08-17t085105-427.jpg

Kahramanlık ve fedakarlık

Polis Memuru Sanalp, Kilis Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yaparken, 2 Temmuz 2023 tarihinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Verilen tüm çabalara rağmen hayatını kaybeden Sanalp, ülkenin kahramanları arasında anılacak.

Son veda

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, açıklamasında, “Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize baş sağlığı ve sabırlar dilerim” ifadelerini kullanarak Sanalp'e son veda ve rahmet dileklerini iletti. Polis Memuru Yusuf Çağatay Sanalp'ın anısı, ülkenin birlik ve beraberliğine olan katkısıyla daima yaşayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER