Firari yazar Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi!

Tüm Türkiye'nin gündemine oturan ölümlü kazanın firarileri yazar Eylem Tok ve oğlu T.C., ABD'nin New York kentinde görüntülendi. İkilinin o görüntüleri, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Firari yazar Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi!

İstanbul'un Eyüppsultan ilçesinde, 3 ATV'ye çarparak 5 kişinin yaralanmasına ve yaralılardan Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 18 yaşından küçük T.C.'nin karıştığı kaza tüm Türkiye'nin gündemine oturdu.

Yazar Eylem Tok'un oğlu T.C., kaza ardından annesini arayarak yardım istemiş, ardından ise anne oğlu önce Mısır'a, sonrasında ABD'ye kaçmıştı.

Eylem Tok ve oğlu T.C., ABD'nin New York kendinde görüntülendi. 57. Cadde ile 6. Cadde'nin köşesinde objektife yansıyan anne ile oğlunun taksiye bindiği anlar fotoğraflandı.

Hızla sosyal medyada yayınlanan görüntüler gündem olurken, sosyal medya kullanıcıları anne ve oğula tepkilerini dile getirdi.

Firari yazar Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi!

Firari yazar Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin ABD'den iadeleri istenirken, Türkiye'nin gündemine oturan kazayla ilgili soruşturma da sürüyor.

ACILI BABA TAZİYE BEKLİYORDU

Kaza sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, dün savcılıkta yaptığı açıklamada Eylem Tok ve oğlunun teslim olmalarının ardından taziye ziyaretini kabul edebileceklerini söylemiş, üçüncü kanallar aracılığıyla ailenin maddi-manevi destek teklif ettiğini belirtmişti.

BABA CİHANTİMUR DA MERCEK ALTINDA

Firari yazar Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi! - Resim : 2

Öte yandan, kaza ile ilgili çarpıcı detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. T.C.'nin babası ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur'un adı fenomenler soruşturması nedeniyle de gündem oldu.

Kanal D'nin haberine göre, Cihantimur'un fenomenlere yönelik kara para soruşturmasında 'Tayyargiller' olarak bilinen Tayyar ve Özlem Öz çiftinin davasında adı geçiyor ve çifte yönelik yürütülen soruşturmalardaki 13 şüpheliden biri olarak açıklandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER