Firari FETÖ mensubuna bilgi sızdıran polis Ankara'da yakalandı

Firari FETÖ mensubu C.G'ye bilgi sızdırdığı tespit edilen S.D yakalandı.

Firari FETÖ mensubuna bilgi sızdıran polis Ankara'da yakalandı

Emniyet güçlerinin FETÖ'ye yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelik art niyetli faaliyet içeren örgütlere fırsat vermeyen emniyet güçleri gerçekleştirdiği başarılı ve önemli operasyonlara bir yenisi daha eklendi.

Hakkında yakalama kararı olan ve firari olduğu bilinen C.G'nin özellikle sosyal medya platformları üzerinden FETÖ yanlısı yayınlar yaptığı bilinmekteydi. Söz konusu kişi olan C.G'nin yayınlarında ve paylaşımlarında kullandığı bilgileri nereden edindiği en çok merak edilen konuların başında gelmekteydi. Firari FETÖ mensubu C.G'nin bilgileri aldığı bir kaynağa emniyet güçleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.

BİLGİ KAYNAĞI BİR POLİS ÇIKTI

Firari FETÖ mensubu C.G'ye bilgi sızdırdığı öğrenilen kişinin Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.D olduğu ve yakalandığı bildirildi. Yapılan operasyonda S.D ile birlikte bir çok dijital materyal ele geçirildiği öğrenildi. S.D'nin yapılan sorgusunda emniyet güçlerine zorluk çıkarttığı ve 3 sahip olduğu 3 telefon ile bir tabletinin şifresini paylaşmadığı aktarıldı.

S.D ise yakalanmasının hemen ardından çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Emniyet güçleri ise S.D'nin yakalanmasının ardından operasyonların devam edeceğini ve bağlantılı olabilecek başka isimlerin olma ihtimaline yönelik çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Söz konusu olayın ardından yurt genelinde FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı yapılan operasyonların artarak devam etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER