Fetullah Gülen öldü mü, neden hayatını kaybetti, FETÖ'nun başına yerine kim geçecek?

Hain darbe girişimi sonrasında terör örgütü olarak ilan edilen FETÖ'nün yöneticisi Fetullah Gülen hakkında bir süredir sağlık durumunun kötü olduğu yönünde haberler yapılıyordu. Fetullah Gülen'in öldüğü açıklandı. Neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi, yerine kim geçecek soruları yanıtlandı.

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü

15 Temmuz günü yapılan darbe girişimi sonrasında devlet tarafından terör örgütü olarak ilan edilen FETÖ'nün yöneticisi olan Fetullah Gülen bir süredir sağlık sorunları nedeniyle gündeme geliyordu. Uzun süredir öldüğü yönünde haberle yapılan Gülen'in yaşadığı ABD'nin Pensilvanya eyaletinde hayatını kaybettiği idida edildi.

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ 21 EKİM 2024, HABER DOĞRU MU?

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldügü iddia edildi. Haberi bizzat terör örgütünün yayın organı olarak bilinen hesapların paylaşması ile ölüm haberi doğrulanmış oldu.

Fetullah Gülen öldü mü, neden hayatını kaybetti,  FETÖ'nun başına yerine kim geçecek?

FETULLAH GÜLEN KAÇ YAŞINDAYDI, NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

Fetullah Gülen'in ölümü hakkında yapılan açıklamada "Fetullah Gülen Hocaefendi ruhunun ufkuna yürüdü" şeklinde duyuruldu. Fetullah Gülen 27 Nisan 1941 doğumlu olup 83 yaşında öldü. 15 Temmuz tarihinde yapılan hain darbe girişimi sonrasında terör örgütü lideri olmakla suçlanıp ABD'den iadesi istenmiş ancak süreçte bir sona ulaşılamamıştı. FETÖ'nün başına kimin geçeceği konusunda örgütte bir süredir yoğun bir kavganın yaşandığı belirtiliyor, Fetullah Gülen'in ölüm haberi bekleniyordu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER