FETÖ elebaşının ABD'deki çiftliğinde iş makinesi mezar kazarken görüldü

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in cenazesi için ABD’de yaşadığı üst düzey korunaklı çiftlikte hazırlıkların başladığı iddia edildi.

FETÖ elebaşının ABD'deki çiftliğinde iş makinesi mezar kazarken görüldü

15 Temmuz hain darbe girişiminin müsebbibi olan FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’in hayatını kaybetmesinin ardından en çok merak edilen konu cenazesi oldu. Cenazenin Türkiye’ye getirilmesi gibi bir ihtimalin bulunmadığı biliniyor. FETÖ üyelerinin cenaze için ABD’de hazırlıklara başladıkları öğrenildi.

İŞ MAKİNESİ GETİRİLDİ!

20 Ekim tarihinde öldüğü açıklanan Fethullah Gülen’in cenazesi henüz defnedilmedi. FETÖ elebaşının naaşı halen daha St. Lukes Hastanesi’nde bulunuyor. Ancak cenaze için FETÖ’nün Pensilvanya’daki çiftliğinde hareketlilik yaşandığı gözlemlendi. Bir iş makinesinin çiftliğe geldiği görülürken muhtemelen mezar yeri bu iş makinesi ile açılacak.

TERÖRİST BAŞININ MEZARI KAZILACAK!

Hain terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 20 Ekim’de ölmesinin ardından ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki çiftliğinde cenazeyi gömme hazırlıkları başladı. Çiftliğin otopark alanında çok sayıda araç olduğu ve iş makinası getirildiği görüldü. ABD’de mezarların genellikle iş makinası ile kazılması nedeniyle söz konusu iş makinasının terörist başının mezarını kazmak için çiftliğe getirildiği tahmin ediliyor.

FETÖ elebaşının ABD'deki çiftliğinde iş makinesi mezar kazarken görüldü

İş makinasının ağaçların arasında gizlenirken, çiftlik çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Terörist başı Gülen’in cenazesi şu anda St. Luke's Hastanesi'nde tutulmaya devam ediyor.

Terörist başı Gülen’in cenazesine dair herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak Pensilvanya’daki çiftlikte büyük bir hareketlilik yaşandığı tespit edildi. Güvenlik tedbirleri artırılırken giriş çıkışların fazlalaştığı görüldü. Gömülme işleminin çiftlik içerisinde yapılması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER