FETÖ elebaşı Fetullah Gülen nereye gömülecek? Belli oldu

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı olan Fetullah Gülen’in cenazesinin nereye defnedileceği merak konusuydu. Aktarılan son habere göre FETÖ elebaşı Gülen’in cenazesine ilişkin ayrıntılar belli olmaya başladı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen nereye gömülecek? Belli oldu

Terör örgütü elebaşı Gülen’in cenazesinin Perşembe günü örgütün merkezi konumunda olan Pensilvanya’da yapılacak. Daha sonra da kamp alanı içerisindeki işaret edilen yere gömülecek.

Güvenlik kaynaklarının aktardığı bilginin detaylarına göre cenazenin nerede ve ne zaman olacağı, kimlerin katılacağı gibi pek çok detaylar netleşmeye başladı.

“İŞARET ETTİĞİ” YERE GÖMÜLECEK

Terör örgütü elebaşı Gülen'in cenazesi perşembe günü Pensilvanya'da örgütün merkezi sayılan kampta yapılacak. Gülen, kamp içinde yer alan ve daha önce kendi 'işaret ettiği' yere gömülecek. Cenaze namazını FETÖ elebaşı Gülen'in ev arkadaşı Suat Yıldırım kıldıracak.

ÜST DÜZEY ÖRGÜT MENSUPLARI ABD’YE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, seyahat sorunu yaşamayan üst düzey örgüt mensupları ABD'ye doğru yola çıktı. Gülen'in aile üyeleri cenazeye bir arada katılarak sözde birlik mesajı verecek. Örgüt, Gülen'in son anlarını da daha sonra yazılı bir şekilde paylaşacak.

Terörist Gülen’in rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı bilgisi örgütteki diğer üyelerden saklandı. Terörist başının ölmesi ile birlikte örgüt içinde liderlik savaşının başladığı ve terörist Gülen'in yazılı bir miras bıraktığı da konuşulan konular arasında bulunuyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER