Fatih'te köpeklerin saldırdığı adam hayatını kaybetti

İstanbul’un Fatih ilçesinde sokak köpeklerinin saldırdığı zihinsel engelli adamın hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaya ilişkin hayatını kaybeden adımın ailesinden açıklama geldi.

Fatih'te köpeklerin saldırdığı adam hayatını kaybetti

Fatih’te 19 Ağustos 04.40 civarında boş arazide sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan adam hayatını kaybetti. Saldırıya uğrayan adamı gören belediye ekipleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan hayatını kaybeden adamın zihinsel engelli olduğu öğrenilirken, köpeklerin saldırması ile vücudunda elbise bile kalmadığı aktarıldı.

“BİRDEN FAZLA OLAY AYNI YERDE”

Hayatını kaybeden adamın kardeşi yapmış olduğu açıklamasında aynı yerde birden fazla olayın olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“5-6 tane köpeğin saldırısına uğruyor. Boğazı ve kafası parçalanıyor. Vücudunda elbise bile kalmamış. Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce amca çocuklarına da aynı köpekler saldırmıştı. O olaydan 2 hafta sonra başka bir kıza saldırmışlar. Yani, birden fazla olay aynı yerde, aynı köpekler tarafından oluyor”

KAN KAYBINDAN HAYATINI KAYBETMİŞ

Gece saatlerinde çöp toplayan personellerin sesleri duyduğunu ve köpeklerin personellere de saldırdığını ifade eden kardeşi, belediye çalışanlarının inşaattan aldıkları spoalarla köpekleri kovaladığını söyledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adamın kan kaybından hayatını kaybettiği belirtildi.

SONRAKİ HABER