Fatih Altaylı, Özgür Özel’in kazandıran ceketi giymesini yorumladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım’ın giydiği ekose ceketi giymesi gündem oldu. Ünlü gazeteci Fatih Altaylı durumla ilgili Youtube kanalında bir değerlendirme yaptı.

Fatih Altaylı, Özgür Özel’in kazandıran ceketi giymesini yorumladı

Yazıları kadar Youtube’da yaptığı programlardaki açıklamalarıyla da konuşulan gazeteci Fatih Altaylı, şu sıralar gündemin en tepesine yerleşen konulardan biri olan Özgür Özel’in, ‘kazandıran ceket’ olarak adlandırılan kareli ekose ceketi giymesini yorumladı. Bu ceketin gündem olmasının sebebi ise, aynı ceketi zaman zaman başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin eski öne çıkan isimlerinden Binali Yıldırım ve Ahmet Davutoğlu’nun da giymesinden kaynaklandı.

“HİÇBİR ŞEY SİZE ÖZEL DEĞİL”

Gazeteci Fatih Altaylı da Özgür Özel’in kazandıran ceketini giymesini, birinci parti olduklarını belirtmek için yaptıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Genelde AKP ile sağ cenahın sağındakilerin giydiği ve tercih ettiği bir kumaş olarak gördük. Hep onlarla özdeşleşti. Şimdi bu winner (kazandıran) ceketi giyme sırası Özgür Özel’e gelmiş. Tabii görünce şaşırdım acaba bilmiyor mu bu ceketin manasını. Sağ siyasetle özellikle AKP ile özdeşleştiğini bilmiyor mu diye düşündüm. Sonra dedim ki belki de bilerek giyiyor. Yani kardeşim hiçbir şey size özel değil. ‘Kazandıran ceket de size özel değil biz hepimiz bunu giyeriz.’ mesajı vermiş olabilir. Aklıma gelen o.

‘Kazanan da benim. Birinci parti de bizde. Kazanan da benim. Winner da benim. Winner ceketi de ben giydim bana da yakışır.’ demek istiyor herhalde. Çünkü o ceketin AKP üniforması gibi algılanmış olduğunu bilmemesi mümkün değil.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER