Eylem Tok soruşturmasında ilk tutuklama geldi!

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı ölümlü kaza ardından başlatılan soruşturmada ilk tutuklama geldi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişilerden biri tutuklandı.

Eylem Tok soruşturmasında ilk tutuklama geldi!

Yazar Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin, İstanbul-Eyüpsultan’da 1 Mart Cuma akşamı karıştığı ölümlü kaza tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.

Tok ve oğlunun kaza ardından önce Mısır'a, ardından ise ABD'ye kaçması ise gündemde yerini koruyor.

Habertürk'ün haberine göre, Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin Mısır'a kaçtığı akşam yanlarında bulunan şirket çalışanı A.C.S., “suçluyu kayırma” ve “delileri gizleme” suçlamasıyla tutuklandı. Tutuklanan şirket çalışanı ifadesinde, kazayı yapan T.C.'nin aramasıyla, Eylem Tok'la olay yerine gittiklerini ve daha sonra kendilerine havalimanına kadar eşlik ettiğini söyledi.

Baba Bülent Cihantimur'a savcılık tarafından yurt dışı çıkış yasağı ile kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. hakkında da yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

ÖLÜMLÜ KAZA TÜM TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU!

Yazar Eylem Tok'un oğlu T.C., 1 Mart 2024 Cuma akşamı, İstanbul-Eyüpsultan’da arızalanan üç ATV aracına çarptı. Kaza sonucu yaralanan Oğuz Murat Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

Kazayı yapan 18 yaşından küçük T.C. ise yazar olan annesi Eylem Tok'u arayarak yardım istedi ve Tok, oğluyla birlikte önce Mısır'a, ardından ise ABD'ye kaçtı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER