Evinde ölü bulunan kaymakam ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kahramanmaraş'ta yaşanan bir olay okuyanları hayrete düşürdü. Ekinözü ilçesi kaymakamının evinde ölü bulunduğu açıklandı. Şüpheli ölümün ardından Bakan Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Evinde ölü bulunan kaymakam ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kahramanmaraş güne üzücü bir haber ile başladı. Ekinözü ilçesinde görev yapan ve henüz 31 yaşında olduğu öğrenilen Kaymakam Mesut Coşkun'un evinde kafasından vurulmuş halde bulunduğu öğrenildi.

Alınan haber kent genelinde büyük bir şok etkisi oluştururken olayın detayı merak edilmeye başlandı. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde her zaman olduğu gibi Kaymakamı almak üzere evine giden şoför kaymakama ulaşamayınca meraklandı ve yetkilere durumu anlatarak yardım istedi.

Evinde ölü bulunan kaymakam ile ilgili soruşturma başlatıldı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaymakamın evine gelen emniyet güçleri ise acı manzara ile karşılaştı ve Kaymakam Coşkun'un başından vurulmuş olduğunu tespit etti. Yaşanılan bu durumun ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya hızlı bir şekilde bir soruşturma başlatıldığını açıkladı. Bakan Yerlikaya “Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Mesut Coşkun'un hayatına kendisinin mi son verdiği ya da bir cinayete mi kurban gittiği henüz olarak bilinmiyor. Coşkun'un vefat haberi büyük bir üzüntüye sebep olurken, bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenilen Coşkun'un kısa süre içinde defin işlemlerinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Söz konusu olay kısa sürede sosyal medyada da kendine en çok konuşulan konular arasında yer buldu.

SONRAKİ HABER