Esra Erol yeni sezon ne zaman başlıyor, neden yok başlamadı?

Türkiye'nin en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol yeni sezonu merakla bekleniyordu. Esra Erol yeni sezon ne zaman başlıyor?

Esra Erol yeni sezon ne zaman başlıyor, neden yok başlamadı?

Ekranlara ilk olarak izdivaç programı ile katılan ardından bu yayımların yasaklanması sonrasında konsept değiştirmiş ve Esra Erol'da ismi ile farklı bir yayın akışı gerçekleştirmeye başlamıştı. Özel bir televizyon kanalında gündüz kuşağında yayımlanan ve reyting rekorları kıran program milyonlarca kişi tarafından izlenirken yaz döneminin başında tatil için sezona ara vermişti. Yeni sezon beklenmeye devam ediyor.

ESRA EROL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Esra Erol'da programı yaz sezonu için ara verirken takipçileri yeni sezonu merakla beklemeye devam ediyor. Diğer kanallarda aynı saatte yayımlanan rakip programlar sezona başlarken Esra Erol'un programı bugünde ekranlarda yer almadı.

Yeni sezonda Esra Erol'da yine küsleri barıştıracak, kayıpları arayacak ve ailevi sorunlar yaşayan çiftleri konuk etmeye devam edecek. Esra Erolda yeni sezonu kaldığı yerden izleyicisi ile buluşmaya 2 Eylül 2024 Pazartesi günü yani önümüzdeki hafta devam edecek. Esra Erol'un yeni sezon ilk programı önümüzdeki hafta Pazartesi günü itibariyle izleyicisi ile aynı saatinde ve ayna kanalında buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER