Eskişehir'e dolu yağdı! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir'de yağış beklendiğini duyurmuştu. Eskişehir'e akşam saatlerine doğru dolu yağdı.

Eskişehir'e dolu yağdı! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun belli kesimlerinden yağış beklendiğini duyurmuştu. Eskişehir'de ceviz büyüklüğünde dolu yağışı gerçekleşti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı şehirlerde yağış olacağını belirterek, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyarmıştı. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün tahmin ettiği üzere Eskişehir'de akşam saatlerinde doğru dolu yağışı etkili oldu. Aniden bastıran yağış ile dolu yağdığını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Eskişehir'de etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı, kent yaşamını olumsuz etkiledi. Yağış sırasında dışarıda bulunan vatandaşlar zarar görmemek için kendilerini ve eşyalarını korumaya çalıştı ve yağışın durmasını bekledi. Dışarıdaki vatandaşlar dolunun büyüklüğü nedeniyle zarar görmemek için kafalarını şemsiyenin yanı sıra tepsi gibi sert eşyalarla korumaya çalışırken, ıslanmak istemeyenler kapalı mekanların altına sığındı. Aniden bastıran ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı durunca vatandaşlar normal yaşantısına geri döndü. Dolu yağışının kısa sürdüğü görüldü.

Eskişehir'e dolu yağdı! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi internet sayfasındaki bilgiye göre 05 Temmuz 2024 Cuma günü de yağış bekleniyor. 5 günlük hava tahmininin yer aldığı tabloya göre yarından sonra güneşli havalar etkili olacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER