Eskişehir'de Türkiye-Avusturya maçı dev ekranda izlendi

Türkiye-Avusturya maçı, ülkenin birçok noktasında dev ekranda izlendi. Eskişehirliler de Dede Korkut Parkı'nda kurulan dev ekrandan maçı takip etti.

Eskişehir'de Türkiye-Avusturya maçı dev ekranda izlendi

Türkiye-Avusturya maçı, büyük bir heyecan ve merakla izlendi. Türkiye'nin birçok noktasında dev ekranlar kuruldu ve maç canlı olarak çok sayıda kişi tarafından dev ekranlardan takip edildi.

Eskişehir'de vatandaşlar, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda karşılaşan Türkiye-Avusturya maçını, Dede Korkut Parkı'nda kurulan dev ekranda izledi ve birlikte heyecan dolu anlar yaşandı. Eskişehirli vatandaşlar, maçı kurulan dev ekrandan izlemek için Dede Korkut Parkı'nı doldurdu. Eskişehirliler, müsabakanın başlangıcında A Milli Futbol Takımı lehine alkış ve tezahüratlarda bulundu.

ESKİŞEHİR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ OSMAN ERCAN DA İZLEDİ

Katılımcılar, Milli takım forması giyerek, ellerindeki Türk bayraklarıyla karşılaşmayı izledi. Fazla kişinin izlediği maçta heyecan doruktaydı. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan da maçı izleyenler arasında yer aldı. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, önceki 2 maçı da vatandaşlarla izlediklerini ifade ederek, Avusturya karşılaşmasına daha çok kişinin geldiğini söyledi.

Ercan, “İnşallah bu akşam takımımız Avusturya karşısında güzel bir zafer kazanır ve adımızı çeyrek finale yazdırırız. İnşallah takımımız kazanır ve bizler de Eskişehir'in gençleriyle burada milli duygularımızı hep birlikte yaşarız" diye konuştu.

Eskişehirli vatandaşlar, yoğun ilgiden dolayı alana sığamadı. Coşku ve heyecan dolu anlar ise kameralara yansıdı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER