Eskişehir'de sopalı ve taşlı kavga! 7 kişi yaralandı

Eskişehir'de sokakta aileler birbirlerine sopa ve taşla saldırıda bulundu. Yaşanan kavgada 7 kişi yaralandı.

Eskişehir'de sopalı ve taşlı kavga! 7 kişi yaralandı

Eskişehir'de ailelerin kavgası sonucu 7 kişi darp edilerek yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ise olayla ilgili inceleme çalışması başlattı.

Eskişehir'de ailelerin birbirlerine demir çubuk, sopa ve taşla saldırdığı kavga sonucunda darp edilerek yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, gece saatlerinde Kuyubaşı Mahallesi Akkaya Sokak'ta meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, alkollü şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek, aileler arası kavgaya dönüştü. Tarafların birbirlerine demir çubuk, sopa ve taşla saldırdığı kavgada, sokak adeta savaş meydanına döndü.

MAHALLE SAKİNLERİ KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞTI

Mahalledeki vatandaşlar ise kavga sesleri üzerine sokağa indi. Kavga olduğunu gören mahalle sakinleri tarafları ayırmaya uğraşsa da tüm çabaları başarısız kaldı. Dakikalarca süren kavga sonucunda 7 kişi darp edilerek yaralandı. Yaşanan kavga nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kavga nedeniyle darp edilen 7 kişinin kaldırıldıkları hastanede tedavileri sürüyor. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER