Eskişehir'de scooter kazası! Yaya yolundan giden kadına çarptı!

Eskişehir'de scooter kazası meydana geldi. Yaşanan kazada scooter kullanan genç ile çarptığı kadın yaralandı.

Eskişehir'de scooter kazası! Yaya yolundan giden kadına çarptı!

Eskişehir'de bir genç, scooter kullanırken yaya yolundan giden kadına çarptı. Scooter kazasında yaralanan kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eskişehir'de araç trafiğine kapalı alanda seyir halinde bulunan scooter, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Scooterın çarptığı kadın yaralandı. Olay, Odunpazarı İlçesi İki Eylül Caddesi üzerinde meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, araç trafiğine kapalı alanda seyir halinde bulunan scooter, karşıdan karşıya geçen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın yaralandı.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Çevredeki vatandaşlar, scooter kazası olduğunu görünce yaralanan kadına ve scooter sürücüsünün yanına koştu. Bir anda kazanın olduğu yere toplanan insanlar, yaralı kadına ilk müdahalede bulundu. Vatandaşlar, daha sonra yaşanan olayı yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

İki Eylül Caddesi üzerinde meydana gelen kazada yaralanan kadının ve scooter sürücüsü gencin sağlık durumlarının nasıl olduğu merak edildi. Yaşanan olayda yaralanan kadın ve sürücünün sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılmadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER