Eskişehir'de polisten kaçarken kaza yaptı! 2'si polis toplam 4 kişinin yaralanmasına neden oldu!

Eskişehir’de 17 yaşındaki motosiklet sürücüsünün polis denetiminden kaçarken neden olduğu trafik kazasında 2’si polis memuru olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Eskişehir'de polisten kaçarken kaza yaptı! 2'si polis toplam 4 kişinin yaralanmasına neden oldu!

Eskişehir’de gece saatlerinde 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü ortalığı birbirine kattı. Motosikletli polis ekibinin denetiminden kaçmak isteyen 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü polis ekibi tarafından kovalanmaya başlandı.

Kovalamaca sırasında önce karşı şeritten gelen hafif ticari araca araca çarpan genç sürücünün motosikleti yola savrulunca kendisini takip eden polis motosikletine de çarptı. Bu kaza neticesinde toplam 4 kişi yaralandı. Yaralıların 2’sinin ise görevi başındaki polis memurları olduğu belirtildi.

Eskişehir'de polisten kaçarken kaza yaptı! 2'si polis toplam 4 kişinin yaralanmasına neden oldu!

KOVALAMACA YAŞANDI

Olay, Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakasız motosiklet ile seyir halinde olan 17 yaşındaki K.H., bölgede denetim yapan motosikletli polis ekiplerinin dur ikazına uymayarak kaçmaya başladı. Motosikletli polis ekipleri ile kovalamaca haline giren K.H., cadde üzerinde karşı şeritten gelen C.C. idaresindeki hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan plakasız motosiklet, polis memuru M.İ.’nin kullandığı motosiklete çarptı.

Meydana gelen trafik kazasında, plakasız motosikletin sürücüsü K.H., hafif ticari aracın sürücüsü C.C. ve motosiklette bulunan M.İ. ve F.Ü. isimli polis memurları yaralandı.

Eskişehir'de polisten kaçarken kaza yaptı! 2'si polis toplam 4 kişinin yaralanmasına neden oldu! - Resim : 2

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan K.H., F.Ü. ve M.İ. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, C.C., ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı.

17 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaralandığı için hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi yapıldıktan sonra kendisi hakkında adli işlem yapılacak. Soruşturma bu adli işlem ile neticelenecek. Polis ekipleri genç motosiklet sürücüsünün ifadesinin alınması için tedavisinin tamamlanmasını bekliyorlar.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER