Eskişehir'de otluk alanda yangın!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle otluk alanda çıkan yangın söndürüldü.

Eskişehir'de otluk alanda yangın!

Eskişehir Tepebaşı'nda yerleşim yerine yakın otluk alanda yangın çıktı. 40 dönüm alanda etkili olan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının daha da büyümeden söndürülmesi ve yangında yaralanan olmaması sevindirdi. Şeker Mahallesi'ndeki Sıra Evler yanında bulunan ve içinde Tepebaşı Belediyesi Köpek Besleme Noktası'nın da yer aldığı otluk alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın bir anda büyüyerek geniş bir bölgeye yayıldı. Kısa sürede geniş bir bölgeye yayılan yangından dolayı etrafta yoğun duman oluştu.

Eskişehir'de otluk alanda yangın!

VATANDAŞLAR DA YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman, şehrin birçok noktasından görüldü. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar büyük korku ve heyecan yaşadı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yerleşim yerine yakın olan yangına vatandaşlar da hortumla su dökerek müdahale etmeye çalıştı.

Yangın, yaklaşık 40 dönüm alanda etkili oldu. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Yangında hayatını kaybeden kimsenin olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER