Eskişehir'de okul servisleri denetlendi! 14 bin 490 TL para cezası!

Eskişehir'de jandarma ekipleri denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, 136 adet okul servisi kontrol edildi.

Eskişehir'de okul servisleri denetlendi! 14 bin 490 TL para cezası!

Jandarma ekipleri, Eskişehir'de okul servislerine denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde kusurlu sürücülere para cezası kesildi ve bilgilendirme eğitimi verildi.

Eskişehir’de Haziran ayı içinde jandarma ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 136 adet okul servisi kontrol edildi, kusurlu bulunan 8 sürücüye para cezası kesildi.

Öğrenilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından 1 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında jandarma sorumluluk bölgesinde denetimler yapıldı. Gerçekleştirilen denetimlerde, 136 adet okul servisi kontrol edildi. Denetimlerde, 8 okul servisinin sürücüsünün kusurlu olduğu tespit edildi. Kusurlu olduğu tespit edilen 8 okul servisinin sürücüsüne ise ceza kesildi. 8 okul servisinin sürücüsüne toplamda 14 bin 490 TL para cezası kesildi.

BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, okul servislerinin şoförlerine ve rehber personeline güvenli taşıma kuralları hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.

Sürücüler ise gerçekleştirilen denetim ve güvenlik önlemlerinden memnun kaldıklarını ifade etti. Sürücüler, kurallara uymayanların tespit edilmesi ile trafiğin daha güvenli bir hale geldiğini belirtti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER