Eskişehir'de kuvvetli rüzgar! Çınar ağacının dalları kırıldı!

Eskişehir Odunpazarı'nda kuvvetli rüzgar etkili oldu. Kuvvetli rüzgar, çınar ağacının dallarının kırılmasına neden oldu.

Eskişehir'de kuvvetli rüzgar! Çınar ağacının dalları kırıldı!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde kuvvetli rüzgar etkisini gösterdi. İki Eylül Caddesi'ndeki yol kenarında bulunan çınar ağacının dalları rüzgar nedeniyle kırıldı ve cadde dallar ile kaplandı.

Eskişehir'de kuvvetli rüzgar nedeniyle kırılan ağaç dalları caddeye devrildi. Caddeye giden ekiplerin müdahalesiyle kırılan dallar yoldan kaldırıldı. Odunpazarı ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgarın etkisiyle kırılan ağaç dallarının caddeye devrilmesiyle trafikte aksaklıklar meydana geldi.

Eskişehir'de kuvvetli rüzgar! Çınar ağacının dalları kırıldı!

TRAMVAY SEFERLERİNDE AKSAMALAR YAŞANDI

Odunpazarı Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki yol kenarında bulunan çınar ağacının dalları kuvvetli rüzgar nedeniyle kırıldı. Caddeyi kaplayan dallar nedeniyle trafikte aksama yaşandı. Caddede tramvay seferleri için kullanılan elektrik hatları ise zarar gördü. Tramvay seferlerinde aksamalar yaşandı, duraklarda bulunan yolcular yoğunluk oluşturdu. Kırılan dallar ise belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.

Eskişehir'de kuvvetli rüzgar! Çınar ağacının dalları kırıldı! - Resim : 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki hava tahminlerine göre 12 Temmuz Cuma ve 13 Temmuz Cumartesi günlerinde havanın yağışlı olduğu bilgisi yer alıyor. Vatandaşların yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.14 Temmuz Pazar günü güneşli havalar tekrar başlıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER