Eskişehir'de korkutan trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Eskişehir’de iki otomobilin çarpışması sonucunda araçlardan birisi yön levhasına saplandı. Kazada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Eskişehir'de korkutan trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Eskişehir’de meydana gelen trafik kazası görenleri korkuttu. İki otomobil Eskişehir-Ankara Karayolu Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali yol ayrımında çarpıştılar. Çarpışmanın etkisi ile araçlar savrulurken otomobillerden birisi yön levhasına saplandı.

Kaza sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar ile olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi kazada yaralanan 4 kişiye hemen olay yerinde ilk müdahalelerini yaptılar. Sonrasında ise yaralılar hastaneye kaldırıldılar.

KAZA GÖRENLERİ KORKUTTU!

Kaza, 23.00 sularında Eskişehir-Ankara Karayolu Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde bulunan Asiye D. (31) idaresindeki otomobil ile otogar yönüne dönmek isteyen Halis K. (61) idaresindeki otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kendi etrafında dönen otomobil, yön levhasına saplandı. Diğer otomobil ise savrularak park halindeki tıra arkadan çaptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Eskişehir'de korkutan trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Yön levhasına saplanan otomobilin içinde sıkışan sürücü Asiye D., itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kurtarıldı. Kazada yaralanan sürücüler Asiye D. ile Halis K. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne,yolcu olarak bulunan Yusuf Ş. ile Tuğçe Ç. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Asiye D.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Gerçekleşen trafik kazası ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında kaza raporu hazırlanıp sürücülerin ifadelerine başvurulacak. Sürücülerden birisinin sağlık durumunun ciddi olması ile bu sürecin zaman alması bekleniyor. Soruşturma neticesinde adli işlem yapılıp yapılmayacağına ilgili savcılık karar verecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER