Eskişehir'de korkutan kaza! Cip akaryakıt istasyonuna daldı

Bursa-Eskişehir kara yolunda seyir halindeki bir cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu akaryakıt istasyonuna daldı.

Eskişehir'de korkutan kaza! Cip akaryakıt istasyonuna daldı

Bursa-Eskişehir kara yolu yakınlarında korku dolu anlar yaşandı. Seyir halindeki bir cip, kontrolden çıkarak akaryakıt istasyonuna daldı. Yaşanan kazada hayatını kaybeden olmaması ise sevindirdi.

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna daldı. Olay, Bursa-Eskişehir kara yolu Batıkent mahallesi yakınlarında meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, Eskişehir istikametinde seyir halinde bulunan R.Ç. idaresindeki cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonuna daldı.

KAMYONETE VE POMPALARA ÇARPARAK DURABİLDİ

Hızla akaryakıt istasyonuna dalan cip, içerde bulunan bir kamyonete ve pompalara çarparak durabildi. Akaryakıt istasyonunda çalışan bir adam ise hızla kendisine doğru gelmekte olan cipi fark edip koşarak bulunduğu yerden uzaklaştı. Kaza sonucunda cipte, kamyonette ve akaryakıt pompalarında büyük maddi hasar oluştu. O sırada akaryakıt istasyonunda bulunan vatandaşlarda neye uğradığını şaşırarak büyük korku ve panik yaşadı.

Seyir halindeki bir cipin kontrolden çıkarak akaryakıt istasyonuna dalması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmaması ise sevindirdi. Faciadan kıl payı dönülen kaza anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER