Eskişehir'de işçi servisinde yangın çıktı

Eskişehir-Ankara kara yolunda bir işçi servisinin lastiği patladı ardından işçi servisinde yangın çıktı.

Eskişehir'de işçi servisinde yangın çıktı

Eskişehir-Ankara kara yolundaki Alpu alt geçidinde bir işçi servisinin lastiği patladı. Hemen ardından da işçi servisi alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Eskişehir’de lastiği patladıktan sonra bir anda alevlere teslim olan işçi servisi küle döndü. Olay, Eskişehir-Ankara kara yolunda bulunan Alpu alt geçidinde meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, seyir halindeki işçi servisinde bir anda yangın çıktı.

PATLAYAN LASTİKTEN DOLAYI YANGIN ÇIKTI

Alpu alt geçidinde serviste yangın çıktığını gören çevredeki vatandaşlar ve serviste bulunanlar büyük panik ve korku yaşadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Hızlı bir şekilde olay yerine giden ekipler, yangını söndürme çalışmalarına başladı. Ekiplerin müdahalesi sonucunda işçi servisinde çıkan yangın söndürüldü.

İşçi servisinin kullanılamaz hale geldiği yangında yaralanan olup olmadığı ise merak edildi. Alpu alt geçidinde meydana gelen yangında yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadığı bilgisine ulaşıldı. İtfaiye ekipleri, olayla ilgili ayrıntılı inceleme yaptı. Ekipler yangının nedeninin patlayan lastikten olduğunu tespit etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER