Eskişehir'de bir köpek 5 metrelik kuyuya düştü

Eskişehir'de sahipsiz bir köpek 5 metrelik kuyuya düştü. Kuyuya düşen köpek, AKUT ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Eskişehir'de bir köpek 5 metrelik kuyuya düştü

Eskişehir Tepebaşı'nda sahipsiz bir köpek 5 metrelik kuyuya düştü. Çevredeki vatandaşlar kuyuya düşen köpeği yetkililere bildirdi. AKUT ekiplerinin müdahalesiyle mahsur kalan köpek kurtarıldı.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bir arazideki kuyuya düşen sahipsiz köpek, AKUT ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Tepebaşı Kırsal Çalkara Mahallesi'nde 5 metre derinlikteki kuyuya sahipsiz bir köpek düştü. Çevredeki vatandaşlar ise kuyuya köpek düştüğünü fark etti. Çevredeki vatandaşlar, düşen köpeği fark edince durumu yetkililere bildirdi. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine AKUT ekipleri geldi. AKUT ekipleri olay karşısında nasıl bir yol izleyeceğini belirledikten sonra kurtarma çalışmaları başladı. Kurtarma çalışması başlatan ekipler, halat yardımıyla kuyuya indikten sonra kuyuda mahsur kalan köpeği bulunduğu yerden çıkardı. Kuyudan çıkarılan köpeğin büyük korku yaşadığı görüldü.

TEDAVİ İÇİN TEPEBAŞI HAYVAN BARINAĞI'NA GÖTÜRÜLDÜ

AKUT ekipleri, köpeği 5 metrelik kuyudan çıkardıktan sonra tedavi ettirmek için Tepebaşı Hayvan Barınağı yetkililerine teslim etti. Sahipsiz köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER