Eskişehir'de başıboş köpeğin saldırdığı park görevlisi yaralandı!

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde başıboş sokak köpeği park görevlisine saldırarak yaralanmasına neden oldu.

Eskişehir'de başıboş köpeğin saldırdığı park görevlisi yaralandı!

Başıboş sokak köpeği saldırısına ilişkin bir Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinden haber geldi. Ülke genelinde çok sayıda olayın meydana geldiği ve kısa bir süre önce yasal düzenleme yapılan başıboş sokak köpeklerinin insanlara saldırıları devam ediyor. Eskişehir Odunpazarı’nda başıboş sokak köpeği park görevlisine saldırdı.

PARK GÖREVLİSİNE SALDIRDI

Edinilen bilgilere göre başıboş sokak köpeği Odunpazarı ilçesinde Dede Korkut Parkı’nda görevli park görevlisine saldırdı. Park görevlisi bu saldırıdan dolayı yaralanırken çevrede bulunan vatandaşlar yardımına koştu. Köpeğin uzaklaştırılması ile park görevlisi canını kurtardı. Yaşanan bu olay üzerine vatandaşlar yetkililerden görevlerini yapmalarını istediler.

Eskişehir'de başıboş köpeğin saldırdığı park görevlisi yaralandı!

AMBULANS İLE HASTANEYE KALDIRILDI

Şans eseri hafif şekilde yaralanan görevli için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Olayın meydana geldiği parke gelen sağlık ekibi park görevlisine ilk müdahaleyi burada yaptı. Ardından park görevlisi ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavisine orada devam edildi.

Eskişehir'de başıboş köpeğin saldırdığı park görevlisi yaralandı! - Resim : 2

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ

Hayati tehlikesi olmayan park görevlisi başıboş sokak köpeğinin saldırısından ucuz kurtuldu. Vatandaşlar ise bölgede başınoş sokak köpeği sayısının çok fazla olduğunu ve bundan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. Hayvanları sevdiklerini söyleyen vatandaşlar ancak başıboş sokak köpeği sorununun kontrol altına alınmasını istediklerini ifade ettiler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER