Eskişehir'de 55 yaşındaki adamın cansız bedeni çöp evden çıktı

Eskişehir’de çöp eve dönen evden 55 yaşındaki adamın cansız bedeni çıktı.

Eskişehir'de 55 yaşındaki adamın cansız bedeni çöp evden çıktı

Eskişehir’de bir süredir haber alınamayan 55 yaşındaki adamın komşuları durumu polise ihbar ettiler. Bunun üzerine şahsın evine giren polisler gördükleri manzara ile şaşkına döndüler. Evin çöp ev haline geldiği görülürken yaşlı adamın cansız bedeni çöplerin arasında bulundu.

55 yaşındaki adamın evinde hayatını kaybettiği belirlenirken evin içerisindeki koku dayanılmaz seviyede olunca ekipler büyük güçlük yaşadı. Maskeler ile şahsın cansız bedeni alınırken koku tüm binayı sardı. Cenazeyi alan ekipler hastaneye götürerek morga kaldırdılar.

Eskişehir'de 55 yaşındaki adamın cansız bedeni çöp evden çıktı

GÖRDÜKLERİNE ŞAŞTI KALDILAR

Alınan bilgiye göre, Deliklitaş Mahallesi Hamidiye Sokak üzerinde bulunan evde yaşayan B.T.’den bir gündür haber alamayan komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kalp hastası olduğu öğrenilen 55 yaşındaki B.T.’nin evinin kapısını çilingir yardımıyla açarak içeri girdi.

İçeride yaşlı adamın hayatını kaybettiği görüldü. Eve giren polis ekipleri, karşılaştıkları çöpler karşısında şaşkına döndü. Evin büyük bölümünün çöp olduğunu gören polis ekipleri durumu Odunpazarı Belediyesi ekiplerine bildirdi.

ÇÖP EV BOŞALTILACAK

Gelen ekipler yapılacak yazışmalar sonrasında evdeki çöpleri boşaltacaklarını belirtti. Olay yerine gelen cenaze aracı ile vefat eden şahsın alınacağı sırada yetkililer ve çevrede bulunan komşular koku nedeniyle maske ve eldiven kullanmak zorunda kaldı.

Eskişehir'de 55 yaşındaki adamın cansız bedeni çöp evden çıktı - Resim : 2

İçeri giren komşulardan bazılarının ise B.T.’nin cansız bedeni çıkmadan kendilerini kokudan dolayı dışarı attığı görüldü. Cenaze torbasına koyulan B.T.’nin cansız bedeni, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ikgili olarak soruşturma başlatıldığı açıklandı. Şahsın kalp hastası olduğu biliniyor ama hayatını kaybetmesinde bu hastalığın etkili olup olmadığı araştırılıyor. Evde yapılan ilk incelemede şüpheli bir durum görülmezken yine de otopsi yapılarak konunun aydınlatılması sağlanacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER