Eskişehir Odunpazarı'nda bıçaklı kavga! 3 kişi yaralandı

Eskişehir Odunpazarı'nda iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi.

Eskişehir Odunpazarı'nda bıçaklı kavga! 3 kişi yaralandı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde iki aile arasında bıçaklı kavga çıktı. Yaşanan olayda 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi ise sürüyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda yabancı uyruklu iki aile arasında çıkan kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayda bıçakla yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Odunpazarı Huzur Mahallesi Yılmazok Sokak'ta aralarında husumet bulunan yabancı uyruklu iki aile arasında çocuklarının kavga etmesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek büyüyünce çıkan kavgada aynı aileden G.H. (27), A.H. (27) ve S.H. (20) bıçakla yaralandı.

Eskişehir Odunpazarı'nda bıçaklı kavga! 3 kişi yaralandı

YARALILARDAN 2'SİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Mahallede kavga olduğunu gören vatandaşlar ise yaşananları yetkililere ihbar etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan G.H. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, A.H. ile S.H. ise Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan A.H. ile S.H.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir Odunpazarı'nda bıçaklı kavga! 3 kişi yaralandı - Resim : 2

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 kişiyi yaralayan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olaya karıştıkları belirlenen N.M.N. ile N.B., polis ekipleri tarafından aynı sokaktaki bir evde saklanırken bulundu. 2 şüpheli, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kavgaya karışan ve bölgeden kaçtıkları belirlenen M.H., N.H. ve S.H.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER