Eskişehir - Ankara kara yolunda gerçekleşen trafik kazasında yaşlı adam hayatını kaybetti!

Eskişehir’de bir otomobilin çarpıp kaçtığı motosiklette bulunan 75 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

Eskişehir - Ankara kara yolunda gerçekleşen trafik kazasında yaşlı adam hayatını kaybetti!

Eskişehir'de gerçekleşen trafik kazasında 75 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Kaza Ankara-Eskişehir kara yolunda meydana geldi. Seyir halindeki otomobil yine seyir halindeki bir motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yola savruldu.

KAZA YAPIP KAÇTI

Devrilen motosiklet nedeniyle kötü şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü için çevredekiler yardıma koşarken otomobil sürücüsü ise hiç durmayarak olay yerinden kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından bölgeye ekipler sevk edildi. Sağlık ekibi yaptıkları kontrolde talihsiz yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ankara-Eskişehir kara yolu Karapınar rampası mevkisinde seyreden Necip A. (75) idaresindeki motosiklet, aynı yöndeki sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrildi. Kazaya karışan otomobil ise bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Eskişehir - Ankara kara yolunda gerçekleşen trafik kazasında yaşlı adam hayatını kaybetti!

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR!

112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Altınsu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri inceleme ve savcılık incelemesinin ardından Altınsu'nun cenazesi, Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekipler kazanın ardından kaçan otomobil sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlattı.

Kaza hakkında soruşturma başlatılırken otomobil sürücüsünün yakalanması için dört koldan çalışma yapılıyor. Otomobil sürücüsü yakalandıktan sonra hakkında adli işlemler yapılacak. Kaçan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtığı için daha fazla ceza alabilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER