Eski Milli futbolcu Ersen Martin neden hayatını kaybetti?

Bugün gelen üzücü haber ile birlikte Eski Milli futbolcu Ersen Martin'in hayatını kaybettiği açıklandı. Konu hakkında sevenleri tarafından neden hayatını kaybettiğine ilişkin merak edilenler arttı.

Eski Milli futbolcu Ersen Martin neden hayatını kaybetti?

Son Dakika! Ülkemizde, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımların formalarını giyen eski Milli oyuncu Ersen Martin'den üzücü haber geldi. Bir süredir yaşadığı kalp krizi sonucunda rahatsızlığı bulunan Ersen Martin bugün 44 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ERSEN MARTIN NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Gelen bu üzücü haberin ardından ise sevenleri tarafından Martin'in neden hayatını kaybettiği konusunda merak edilenler artmaya başladı. Konuya ilişkin edinilen bilgilere göre Aort Damarı yırtılması sonucu yaşam mücadelesi veren eski Milli oyuncu yaşam mücadelesini kaybetti.

ERSEN MARTIN KİMDİR?

23 Mayıs 1979 senesinde doğan Ersen Martin, Türk eski Milli futbolcudur. İlk olarak Almanya'da Nurnberg'in altyapısında futbola başlayan Martin, ardından Beşiktaş'a transfer olmuştur. As kadroya girmekte zorlanmasının ardından ise Beşiktaş'tan ayrılarak 2000 ve 2001 sezonunda Siirtspor'a girdi. 2002 ve 2003 sezonunda Denizlispor'a girerek burada Süper Lig Kralı oldu.

Fakat Ersen'in golüyle 4. turda 27 Şubat 2003'te oynanan Porto maçı 2-2 bitse de bu sonuç Denizlispor için yeterli olmadı ve Ersen takımıyla beraber UEFA Kupası'ndan elendi.

Ardından futbol kariyeri şu şekilde devam etti;

2007 - 2008 = Trabzonspor

2010 = Önce Kasımpaşa ardından

2001 -20012 sezonunun ara döneminde Gençlerbirliği'ne transfer oldu.

Aort damarının yırtılması sebebiyle uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden ve 10 Mart'ta da entübe edilen Ersen Martin bugün yani 19 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

SONRAKİ HABER