Eski Milletvekili Ahmet Çelik bıçaklandı! Ahmet Çelik kimdir?

Alınan son dakika bilgisine göre Eski Milletvekili Ahmet Çelik'in bıçaklı saldırıya uğradığı öğrenildi. Ahmet Çelik isminin gündem olmasının ardından vatandaşlar Çelik'in neden saldırıya uğradığını ve hayat hikayesinin detaylarını araştırmaya başladı.

Eski Milletvekili Ahmet Çelik bıçaklandı! Ahmet Çelik kimdir

Ahmet Çelik'in kardeşi tarafından bıçaklandığı haberi ülke gündemine bomba gibi düştü. İstanbul'da ofisinde kardeşi ile girdiği tartışma sonucu bıçaklanan Çelik'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Bıçaklı saldırının ardından ağır yaralanan Çelik, olay yerine çağrılan ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı. İYİ Parti kurucularından olan Çelik'in kardeşi tarafından bıçaklanmasının ardından kendisi için geçmiş olsun mesajları yayınlanmaya başladı.

İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLLİĞİ YAPMIŞTI

67 yaşındaki Çelik'in 64 yaşındaki kardeşi tarafından bıçaklanması şok etkisi oluşturdu. Bir gazetenin sahibi olduğu bilinen Çelik 2018 yılında yapılan seçimlerde İYİ Parti İstanbul Milletvekili olarak mecliste yer almıştı. Ahmet Çelik'in sağlık durumuna dair detaylı bilginin ilerleyen dakikalarda daha detaylı olarak paylaşılması tahmin ediliyor. Olayın ardından Çelik'in kaldırıldığı hastaneye giden isimlerde Ahmet Çelik'in durumu hakkında doktorlardan bilgiler alıyor. Olayın hemen ardından emniyet birimlerinin de suçluyu yakalamak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Adli makamlardan da kısa zaman içinde bilgilendirme yapılması bekleniyor.

AHMET ÇELİK KİMDİR?

Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm Bölümü'nden mezun olmuştur. Basın, tekstil şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Karagümrük Kulübü Federasyonunda İkinci Başkanlık görevinde bulunmuştur. Ayrıca İYİ Parti kurucularındandır ve Genel İdare Kurulu üyesidir. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

SONRAKİ HABER