Eski Bakan Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra ilk görüntü!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 3 yıl önce istifa ederek ortadan kaybolmuştu. Uzun yıllardır ekran önüne çıkmayan Albayrak'tan ilk görüntüler geldi.

Eski Bakan Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra ilk görüntü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, istifası ardından ilk kez görüntülendi. 3 yıl önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla istifa ettiğini açıklamıştı.

Albayrak'ın istifası tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırırken, paylaşımında kullandığı ‘'Aileme daha fazla zaman ayıracağım. At izi it izine karıştı’' ifadeleri ise tartışma konusu olmuştu.

3 yıl aradan sonra Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak ile görüntülendi.

EŞİYLE BİRLİKTE ‘FİLİSTİN’E DESTEK' YÜRÜYÜŞÜ ÇAĞRISI

Eski Bakan Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra ilk görüntü!

İstifası ardından 3 yıldır ekranlardan uzak duran eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak ile ekran karşısına çıktı. Türkiye Gençlik Vakfı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, vakfın 1 Ocak 2024 tarihinde düzenleyeceği ‘Filistin’e destek’ yürüyüşü için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı, 1 Ocak 2024 tarihinde, Galata Köprüsü'nde ‘Filistin’e destek’ yürüyüşü gerçekleştirecek. Eski Bakan Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Berat Albayrak'ın 3 yıllık arasını bozarak ekran karşısına geçti, yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER