Eski AKP'li Bakan Kutbettin Arzu Yalova'da hayatını kaybetti!

Eski AKP'li Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Yalova'daki bir tatil tesisinde hayatını kaybetti.

Eski AKP'li Bakan Kutbettin Arzu Yalova'da hayatını kaybetti!

68 yaşındaki Kutbettin Arzu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) lojmanlarının bulunduğu Termal ilçesine tatile gitmişti. Ancak tesisin havuzunda ölü olarak bulunmasıyla birlikte üzücü bir olay yaşandı.

Tesis çalışanları, Arzu'nun cansız bedenini havuzda bulduktan sonra hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede, 68 yaşındaki eski bakanın yaşamını yitirdiği tespit edildi. İlk belirlemelere göre Arzu'nun ölüm nedeni kalp krizi olabileceği üzerinde durulsa da, kesin nedenin belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi.

Yer Aldığı Görev Ve Önemi

Kutbettin Arzu, Gıda,Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı olarak görev yapmış ve Türkiye'nin tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmelerine katkıda bulunmuş bir isim olarak yer almaktaydı. Siyasi kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunan Arzu, bu alanlarda deneyim sahibi bir isim olmaktaydı.

Olayın incelemesi devam ediyor:

Polis, Kutbettin Arzu'nun şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Olayın detaylarının, tesis çalışanlarının ifadeleri ve otopsi sonuçlarına göre netlik kazanacağı ifade edildi. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu olay, Arzu'nun siyasi kariyerindeki yerini hatırlatırken, aynı zamanda şüpheli ölümü açısından da dikkat çekici bir vaka olarak öne çıkıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER