Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de pek çok konuda alınan kararlar kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar vatandaşların gündeminde yer alırken bu kez Erzincan İliç’te meydan gelen maden kazasının araştırılmasına ilişkin komisyon kurulmasına dair karar yayımlandı.

Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Ekonomi, sağlık, eğitim, hukuk gibi alanlarda alınan pek çok karar Resmi Gazete ile kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar vatandaşların gündeminde yer alırken bu kararlar da takip edilmeye devam ediyor.

Resmi Gazete kararları gündem olmaya devam ederken bu kez Erzincan'ın İliç ilçesinde meydan gelen maden kazasının araştırılmasına ilişkin komisyon kurulmasına dair Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

ERZİNCAN’DA MADEN KAZASI; KOMİSYON KURULMASINA DAİR KARAR RESMİ GAZETE’DE

Resmi Gazete'nin Yasama Bölümünde yayımlanan TBMM Kararında;

‘’1404 Erzincan’ın İliç İlçesindeki Bir Altın Madeninde Meydana Gelen Kazanın Tüm Yönleriyle Araştırılması ve Benzer Kazaların Önlenmesine Yönelik Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına Dair Karar'' ifadeleri yer aldı.

Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasının tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırma komisyonu kurulmasına dair TBMM Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı! - Resim : 2

Komisyon 22 üyeden kurulacak. Komisyonun çalışma süresi başkan, başkanvekili, sözcü ve katip seçimi tarihinden başlamak üzere 3 ay olacak. Komisyon, gerekirse Ankara dışında da çalışabilecek. 14 Şubat tarihiyle yayımlanan karar da yürürlüğe girdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER